dissabte, 1 d’octubre del 2011

Els CLJS recomanen! Tastem llibres?

Molt, molt i molt han llegit els nostres CLJS aquest estiu. Aquí us deixo algunes de les seves recomanacions!

El gremio de los magos, de Trudi Canavan. Primer volum de la trilogia Crónicas del Mago Negro.Màgia, acció i aventura és barregen en aquesta òpera prima de gènere fantàstic. Recomanació d'en Marc!

Harry Potter i el pres d'Azkaban, de J.K. Rowling. Segons en Daniel, que a l'estiu d'ha dedicat a rellegir els clàssics, aquest és el llibre que més li ha agradat de tota la col·leció. Hi esteu dacord?

La lladre de llibres, de Markus Zusak. Segons la revista Qué leer, "Una de las historias más conmovedoras que últimamente han tratado de recrear la barbarie nazi. Zusak ha pasado de promesa juvenil a estrella internacional.” Ens la recomana l'Emma!

Damned Busters, de Matthew Hughes. Si us atreviu a llegir en anglès, l'Àlex ens recomana aquesta lectura!

Panteó, de Laura Gallego. Tercera i última part de les Memòries d'Idhún (trilogia fantàstica que dóna nom al nostre blog), és una recomanació de l'Aurora.

La bruíxola daurada, de de Philip Pullman. Hi ha mons més enllà del nostre. La brúixola et mostrarà el camí... D'aquesta història fantàstica de móns paral·lels se n'ha fet una recent adaptació al cinema. Recomanació de la Queralt!