dimarts, 21 d’abril del 2009

TROBADA AMB LA CAROLINA LOZANO

Tal i com us haviem anunciat, el passat divendres 17 d'abril la jove escriptora Carolina Lozano va visitar la nostra biblioteca per presentar-nos les seves dues darreres novel·les: El poder del Mago (2a part de la trilogia Las Sendas de la Profecía) i Diabóloca, una novel·la pensada per a un públic més adult.
La trobada va ser molt interessant. La Cristina, membre del nostre CLJ i contacte amb la Carolina, ens va introduïr en el món fantàstic del Continent Nord i els seus habitants, entorn dels quals giren les aventures de Las Sendas de la Profecía. Cedida la paraula a la Carolina, i després de parlar una mica sobre Diabólica, la conversa es va centrar en la feina de l'escriptor. Aquest aspecte va ser el que més va interessar el públic, encuriosit sobretot per la curta edat de l'autora. Van ser moltes les preguntes que se li van formular sobre la capacitat d'imaginació, de documentció i d'ordenació de la informació d'un escriptor, sobre la meticulositat a l'hora de treballar els textos, les tècniques d'escriptura, etc... i la Carolina va respondre a tot sincera i planerament.
Gràcies Carolina!


3 comentaris:

Erian ha dit...

hip hip carolinaaaaaaa!!!! si es que hem va encantar y ademes mireu aixó [img]http://www.carolinalozano.com/galeria/zimagenes/presgava/007.JPG[/img] amb quina cara denpanat surto jejejejj a demes es a la web de lautora xDD http://www.carolinalozano.com/galeria/presentaciones/presgava.html buaaaaaah que ve que ve yo tambe escirc saveu jejeje si voleu llegir la meva histori(un tros només) paseuvos per aquí http://www.lauragallego.com/phpBB2/viewtopic.php?t=34592&highlight=sello es diu el sello de los siete magos si buesqueu erian us sortiran mes histories y poemes meus be dixo dagoviar y adeuuu(bua cacho spam que acabo de fer XDDDDDDD)
ja sabeu qui soc
en marc el pesat

atrapallibres ha dit...

Home Marc!
No tenia ni idea de que tu erets l'Erian!
De seguida em connecto a l'adreça que ens has donat per tafanejar el que escrius. POsarem un enllaç al nostre blog, ok?

Erian ha dit...

ok ok pero ton nick nom sona la vanessa(si es que ets tu)no era clj?? bueno es igual ya tafanejare pel blog tot rula be jejejeje


dew