dijous, 30 d’octubre del 2008



Pau Joan Hernàndez a la BJSV!
Sessió especial: Atrapallibres + CLJ 4.0

El proper 20 de novembre, els clubs de lectura infantil i juvenil de la BJSV s'uneixen en una sessió conjunta per comentar el llibre La tripulació del pànic, premi Edebé de novel·la juvenil. A més a més, tindrem la sort de poder comptar amb la presència de l'autor del llibre, Pau Joan Hernàndez.


La tripulació del pànic és un relat juvenil d'aventures del tot atípic, amb una trama entre estrambòtica i imaginativa que barreja l'èpica llegendària dels pirates i l'obscurantisme dels ritus de la santeria. L'acció no se situa als mars i costes del Carib del segle XVII, sinó en l'actualitat, en ple segle XXI; i el protagonista no és un pirata rònec amb cama de fusta i un lloro a l'esquena, sinó un jove de disset anys, estudiant de Batxillerat, i que viu a Cornellà de Llobregat. No us pica la curiositat?



Informació extreta de: VERGER, S. Antinovel·la de pirates?. Revista de Lletres, núm. 13, secció infantil i juvenil. http://dglb.cult.gva.es/Libro/revista-lletres/Numero13secciones/infjuv13_2004.pdf

2 comentaris:

Meena ha dit...

T.T tan de bo que el pugi llegir, que sino no podre preguntar res a l'autor

CLJ ha dit...

Això, això, animeu-vos i no em feu quedar malament! A veure si els nens de l'Atrapallibres se l'hauràn llegit i vosaltres no!

Vanessa